Deelnemer ademtraining RIO:
'Heel behulpzaam bij het rechterswerk, ook voor persoonlijke ontwikkeling, tool om steviger in mijn schoenen te staan. Annemieke heeft een heldere, boeiende wijze van doceren en beschikt over veel kennis over de ademtechniek. De training is niet zweverig en heeft een goede afwisseling tussen theorie en praktijk'.

'Annemieke heeft mij begeleid met ademtraining tijdens de herstelperiode van mijn burnout. Zeker omdat ik ook astma heb is dit voor mij heel waardevol geweest. Ik ben nu meer uit mijn hoofd en meer gegrond en heb meer controle over mijn ademhaling en ga daar bovendien bewuster mee om. Naast de theorie en bewustmaking heeft Annemieke mij ook veel praktische oefeningen en tips gegeven die ik in mijn dagelijkse leven heb kunnen integreren. Dit heeft mij ook geholpen me beter te ontspannen bij mijn slaapproblemen en migraine.
Ik merk dat ik nu veel bewuster met mijn ademhaling omga en veel oefeningen in mijn dagritme heb opgenomen waardoor het niet zozeer een automatisme is geworden maar ook zeker niet als een opgave voelt hier mee bezig te zijn.'

'Na de ademtrainingen heb ik meer focus, rust en kracht gekregen.'


https://ademacademie-nederland.nl/
https://www.marleenvandenhout.nl/